Pomidorų sultyse marinuotas kiaulienos šašlykas

INGREDIENTAI:

PORCIJŲ SKAIČIUS: 6

3 kilogramai

1,5 kilogramo

1 litras

3 šaukštai

0,5 šaukštelio

pagal skonį

pagal skonį

pagal skonį

pagal skonį

kiaulienos sprandinės

svogūnų

pomidorų sulčių

sojos padažo

cukraus

lauro lapų

džiovintos žolelės

druskos

pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

PARUOŠIMO LAIKAS: DAUGIAU NEI 1 VAL.

  1. Mėsą nuplauti, gerai nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.

  2. Marinatui svogūnus nulupti, smulkiai supjaustyti ir rankomis suspausti, kad išbėgtų daugiau sulčių. Tuomet supilti pomidorų sultis, įberti druskos, pipirų, cukraus, džiovintas žoleles.

  3. Lauro lapą sutrupinti ir suberti į dubenį su marinatu, įpilti sojos padažą. Gerai viską išmaišyti.

  4. Marinatą supilti ant mėsos ir gerai išmaišyti. Palikti marinuotis 12 - 24 valandas. Tuomet suverti ant iešmų ir kepti pavartant iš visų pusių iki kol iškeps.

La Maistas receptas